Το χρώμα manicure που θα βλέπουμε παντού τις γιορτές

Δημοσιεύθηκε 22 Νοεμβρίου, 2021

Ενώ το κόκκινο είναι το πρώτο χρώμα σε προτίμηση, για το εορταστικό μανικιούρ, ένα ακόμη χρώμα έρχεται να κλέψει την δόξα του αυτή τη χρονιά.

Ο λόγος για το πράσινο. Ένα χρώμα με fall διάθεση αλλά και απόλυτα εορταστική. Όσες γυναίκες προτιμούν τις πιο nude, καθαρές αποχρώσεις μπορούν να το επιλέξουν για το πεντικιούρ τους -εκεί οι περισσότερες προτιμούν σκούρα. Οι υπόλοιπες, που ακολουθούν τα trends ή που απλά προτιμούν τις σκούρες αποχρώσεις, δεν έχουν παρά να επιλέξουν αυτόν τον ιδιαίτερο, σκούρο τόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία απόχρωση που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στις εορταστικές εμφανίσεις που θα επιλέγουμε τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα μαγνητίζει τα βλέμματα όλων και ξεφεύγει από τις συνηθισμένες επιλογές.

Το πράσινο χρώμα στα άκρα πρωταγωνιστεί και στα social media και συγκεκριμένα στο instagram και εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις τελευταίες αναρτήσεις για να σας δείξουμε πόσο ιδανικό είναι γι' αυτήν την σεζόν

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram