Το φαντασμαγορικό Airshow που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Τανάγρα

Δημοσιεύθηκε 6 Σεπτεμβρίου, 2021

Ένα φαντασμαγορικό -και από τα ελάχιστα της Ευρώπης- Airshows, πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Τανάγρα με πάνω από 20.000 θεατές να το απολαμβάνουν.

Στο επίκεντρο του show ήταν το νέο απόκτημα της Πολεμικής Αεροπορίας, το γαλλικό πολεμικό αεροσκάφος Rafale! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εναέριων επιδείξεων Ο Γάλλος πιλότος του αεροσκάφους έβγαλε μια ελληνική σημαία μέσα από το πιλοτήριο! 

Οι θεατές είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις χορογραφίες και οι Γάλλοι πιλότοι καθήλωσαν με τους εντυπωσιακούς ελιγμούς και τους θεαματικούς σχηματισμούς. Ανάμεσα στα πολλά, βρέθηκε και το ελληνικό Spitfire αλλά και το F-16 που πέταξε υπό τους ύμνους του Εθνικού μας Ύμνου. 

Οι Έλληνες ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν άσκηση COMBAT EVAC και πολλές διελεύσεις από την Πολεμική Αεροπορία, τον στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό αλλά και των πυροσβεστικών Canadair. 

Στο χώρο πραγματοποιήθηκε και στατική έκθεση με πολλά εκθέματα μερικά εκ των οποίων ήταν το γαλλικό Rafale, το Τορνάδο και τα F15 της Βασιλικής Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας και πολλά ακόμη. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές που απέδειξαν πως στη χώρα μας μπορούμε και καταφέρνουμε να φέρνουμε εις πέρας τόσο μεγάλα και εντυπωσιακά events.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Γιώργο Γιαννάκη για όλες τις πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό! 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram