Το τρέιλερ του Survivor «έκαψε» την Καρολίνα & το φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο

Δημοσιεύθηκε 21 Ιανουαρίου, 2023

«Kαι εδώ βλέπουμε γιατί αποχώρησε ΑΔΙΚΑ η ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ», τονίζουν τα σχόλια του Twitter μετά το βίντεο της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στη ζούγκλα.

Ηαναπάντεχη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star και το γεγονός πως στο παιχνίδι παρέμεινε η έτερη γυναίκα υποψήφια, Καρολίνα Ζακλίν, έκανε το Twitter να απορήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απορία των τουιτεράδων φαίνεται πως λύθηκε από το νέο τρέιλερ για το All Star Survivor, μιας και αποκαλύφθηκε ένα νέο ζευγάρι που καταπάτησε τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Μάριος Πρίαμος από τους κόκκινους και η Καρολίνα Ζακλίν από τους μπλε, πιάστηκαν από τον φακό να συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα και να έχουν έρθει πολύ πολύ κοντά.

Καταπέλτης του νέου love story ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε: «Βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε» ενώ ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην κάμερα αναρωτιέται:

«Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος»..

Οι μυστικές συναντήσεις των δύο παικτών όμως δεν περνούν απαρατήρητες και ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που στο συμβούλιο του νησιού που θα δούμε, προειδοποιεί τους δύο παίκτες για το τι θα συμβεί αν θα σπάσουν ξανά τους κανόνες.

Πάντως το Twitter, έχει αντιδράσει, τονίζοντας πως φαίνεται να είναι άλλοι οι λόγοι που η Καρολίνα παρέμεινε στο παιχνίδι.

Στην εξίσωση του love story που πλέκεται ανάμεσα σε Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο είναι και η σχέση της παίκτριας του Survivor εκτός παιχνιδιού, που δεν είναι άλλος από τον πάλαι ποτέ παίκτη του Survivor 2017, ράπερ Μπο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram