Το Στέκι του Αστέριου : Συνδυασμός γεύσης και ποιότητας

Δημοσιεύθηκε 4 Οκτωβρίου, 2021

Το Στέκι του Αστέριου λειτουργεί από το 1970 και ανήκει στον Αστέρη Σιαμάντουρα. Η επιχείρηση, με εμπειρία χρόνων, προχωράει με πίστη και αγάπη στο ποιοτικό και εκλεκτό φαγητό.

Κλασικές και παραδοσιακές γεύσεις αλλά και καινούργιες προτάσεις, διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία επιλογών που μετατρέπουν την απλή απόλαυση σε ολόκληρη εμπειρία γεύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαλέγοντας, πάντα, τα πιο ποιοτικά προϊόντα και τις καθαρότερες πρώτες ύλες, σας παραδίδουν ένα πεντανόστιμο και προσεγμένο αποτέλεμα. Όσο για τις επιλογές; Δε θα ξέρετε τι να δοκιμάσετε πρώτο αφού όλα θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ζουμερός γύρος σε μερίδα ή τυλιχτός. Σουβλάκια με αυθεντική, παραδοσιακή γεύση και πιάτα της ώρας που καλύπτουν κάθε σας απαίτηση. Σκεπαστές με γύρο χοιρινό η κοτόπουλο. Σαλάτες για όλα τα γούστα φρεσκότατες και απόλαυστικες, όπως χωριάτικη, μαρούλι, κρητικός ντάκος, γύροσαλατα με γύρο χοιρινό η κοτόπουλο, τόνοσαλατα, σαλάτα κοτόπουλο, σαλάτα λάχανο καρότο και φυσικά φέτα ψητή αλλά και παραδοσιακό, χειροποίητο τυρόπιταρι τις γιαγιάς Μαρίας.

Όλο το μενού έχει την υπογραφή του Αστέρη Σιαμάντουρα αφού ο ίδιος έχει σπουδάσει σεφ και γνωρίζει την τέχνη της γεύσης καλύτερα από τον καθένα. Κάπως έτσι, ποτέ το fast food δεν ήταν τόσο νόστιμο!

Το delivery τους λειτουργεί από τις 18.00-01.00 και τις Παρασκευές, Σάββατα, Κυριακές από τις 12.30-01.00! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να παραγγείλετε αμέσως.

Θα το βρείτε : Ι.Αφράτη 5, Δροσιά Χαλκίδας

Τηλέφωνα : 22210-98041 & 6986095116

Facebook page: Ψητοπωλειο ΤΟ ΣΤΕΚΙ Σιαμαντουρας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram