Το πρώτο μήνυμα της Νικόλ μετά την αποχώρησή της: «Ξεπέρασα τον εαυτό μου»

Δημοσιεύθηκε 25 Οκτωβρίου, 2022

Η πανέμορφη κοπέλα ανέφερε ότι για κάποιους οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι δεν την επέτρεπαν να συνεχίσει στον διαγωνισμό, μιας και θα έπρεπε να φύγει για Καναδά και έγινε χαμός στο πλατό του GNTM!

Μετά την αποχώρησή της, η Νικόλ έγραψε στο Instagram της το πρώτο της μήνυμα: «Ένα εξαίσιο ταξίδι στον χώρο της μόδας ήρθε για εμένα στο τέλος του! Ήταν ένα φιλόδοξο βήμα για εμένα, ένα μονοπάτι που με ταξίδεψε πίσω στην πατρίδα μου με σκοπό να πυροδοτήσω το όνειρο μου και να εξελιχθώ στον χώρο της μόδας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα όνειρο που πολλές φορές φαίνεται μακρινό και ακατόρθωτο αλλά είναι μόνο μια απόφαση μακριά. Άλλωστε ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει θάρρος να απομακρυνθεί από την οικεία ακτή του! Το GNTM για έμενα ήταν ένα ταξίδι γεμάτο πρωτόγνωρα συναισθήματα, αξέχαστα μαθήματα και υπέροχους ανθρώπους! Έζησα το πάθος μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου και μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω πτυχές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι διέθετα! Μην αφήνετε ποτέ τους στόχους σας να έχετε υγεία, χαμόγελο, μεγάλα όνειρα και μακάρι… ένα γραμμάριο τύχης.

Δεν αρκεί ενα ποστ για να ευχαριστήσω την ομάδα και τα άτομα που γνώρισα σε αυτό το ταξίδι και τις στιγμές που έζησα μαζι τους.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους θαυμάσιους κριτές που με τις συμβουλές τους και την παρουσία τους έμαθα πολλά πράγματα για αυτόν το χωρο και για τον εαυτό μου!»!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram