Το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου 

Δημοσιεύθηκε 3 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέο μήνα έχουμε, νέα εποχή έχουμε και εμείς σκεφτόμαστε όλους τους πιθανούς τρόπους για να κάνουμε τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο λίγο πιο διασκεδαστική. Μερικοί από αυτούς είναι να χαζεύουμε όλες τις hot τάσεις που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο του 2023 σε μόδα και ομορφιά, να αλλάξουμε λίγο τη διακόσμηση του δωματίου μας και να τη μετατρέψουμε σε λίγο πιο cozy, αλλά και να χαζέψουμε πολλά nail art στα χρώματα του φθινοπώρου.

Αυτά μπορούν να είναι nude και σκούρες αποχρώσεις, αλλά η ροή μου στο Instagram τις τελευταίες μέρες έχει αλλάξει για τα καλά εποχή και μου θυμίζει συνεχώς ότι το πράσινο είναι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου. Το πόσα green nail art έχω δει δε φαντάζεσαι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη και το Instagram συμφωνεί ότι το πράσινο χρώμα είναι η πιο hot τάση για το φθινόπωρο και πέρα από τα fashion items και το μακιγιάζ, μπορείς το δοκιμάσεις και στο μανικιούρ σου. Τα nail art στη ροή μου ήταν αμέτρητα, αλλά εγώ αποθήκευσα τα 10 καλύτερα και αποφάσισα να τα μοιραστώ σήμερα μαζί σου για να ξέρεις ποιο χρώμα να διαλέξεις στο επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου.

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης. Συμβολίζει την ανάπτυξη, την αρμονία, τη φρεσκάδα και τη γονιμότητα. Είναι χρώμα συνδεδεμένο με την ασφάλεια. Έχει εξαιρετική επουλωτική δύναμη και είναι το πιο γαλήνιο χρώμα για το ανθρώπινο μάτι. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram