Το πορτοκαλί κραγιόν είναι το νέο κόκκινο

Δημοσιεύθηκε 23 Αυγούστου, 2023

Μπορεί το κόκκινο κραγιόν να είναι ένα all time classic χρώμα, αλλά φέτος έρχεται να πάρει τη σκυτάλη του, το πορτοκαλί. Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που αν το αγαπήσεις μία φορά, θα το αγαπήσεις για πάντα. Εμείς στο beauty department του Queen.gr αγαπάμε το πορτοκαλί είτε έχει να κάνει με eyeshadows, είτε με ρουζ είτε με κραγιόν.

Φυσικά, το πορτοκαλί έχεις άπειρες αποχρώσεις, που η καθεμία ταιριάζει και σε διαφορετικό τόνο δέρματος. Αν βρεις όμως την ιδανική για εσένα, να είσαι σίγουρη, ότι δε θα την αλλάζεις… Το πορτοκαλί κραγιόν ταιριάζει τέλεια με ανοιχτόχρωμα δέρματα, αλλά το καλοκαίρι ο συνδυασμός με τη μαυρισμένη επιδερμίδα θα είναι super hot και sexy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Juicy χείλη

Αν θέλεις ένα πιο safe αποτέλεσμα, μπορείς να επιλέξεις μία πορτοκαλοκόκκινη απόχρωση, η οποία θα σε βάλει σιγά σιγά στο mood για να αγαπήσεις το πορτοκαλί. Επίσης, οι πιο glossy υφές είναι ιδανικές για να δώσουν λάμψη και χρώμα, τόσο φυσικά που δε θα σταματήσεις να κάνεις refresh στα χείλη σου. Για εσένα που σου αρέσουν οι πειραματισμοί και οι bold αποχρώσεις, μπορείς να επιλέξεις μία πιο flashy απόχρωση και να απογειώσεις τα total summer looks σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram