Το πιο ωραίο μακιγιάζ για την Πρωτοχρονιά είναι εύκολο και super glam

Δημοσιεύθηκε 31 Δεκεμβρίου, 2022

Λίγες ώρες έμειναν πριν να αποχαιρετίσουμε το 2022 και –εμείς τουλάχιστον- ανυπομονούμε. Θέλουμε να έρθει μία χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη, γεμάτη με όλα όσα επιθυμούμε. Θα βγούμε λοιπόν απόψε και θα διασκεδάσουμε περισσότερο από ποτέ, άρα θα πρέπει να ντυθούμε με τα καλύτερά μας. Τι μακιγιάζ θα κάνουμε όμως; Αυτή η ερώτηση καταλήγει συχνά σε σπαζοκεφαλιά και στο τέλος κάνουμε το ίδιο μακιγιάζ με το οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Όχι όμως φέτος!

Φέτος θα κάνουμε κάτι πιο Glam, πιο Glittery, πιο λαμπερό και θα είναι ό, τι πρέπει για το αποψινό βράδυ. Έμπνευσή μας θα είναι το look από την πασαρέλα του John Richmond, το απόλυτο Blast from the past που ταιριάζει σε όλες ανεξαιρέτως. Όπως είδες, είναι ένα μακιγιάζ με ασημένιο Glitter στα μάτια και φωτεινό κόκκινο κραγιόν, αλλά δεν θέλουμε να το φοβηθείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ένα universally κολακευτικό Look, σε χρώματα με τα οποία δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Μάλιστα, δεν θα σου πάρει και άπειρο χρόνο να το αντιγράψεις αφού θέλει ελαφρύ χέρι, λίγες κινήσεις και μόλις 10 λεπτά. Θα ξεκινήσεις με μία ωραία βάση σε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια θα εφαρμόσεις το Glitter στα μάτια. Για να μην λερωθείς, πέρνα άφθονη πούδρα κάτω από τα μάτια σου, η οποία θα «μαζέψει» τις νιφάδες glitter που δεν θα κολλήσουν στην ειδική κόλλα.

Δεν χρειάζεται μάλιστα να εφαρμόσεις το glitter τέλεια, βάλτο ακανόνιστα στο μάτι σου για ένα πιο effortless party look. Όσο για τα προϊόντα που θα χρειαστείς

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram