Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Θα βγει σεζόν 2;

Δημοσιεύθηκε 13 Οκτωβρίου, 2021

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού – ή αλλιώς γνωστό ως Squid Game – έχει εξελιχθεί στο απόλυτο φαινόμενο κι είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα χιτ του Netflix. Ολόκληρη η υφήλιος βρίσκεται σε κατάσταση “αμόκ” κάτι που εκτοξεύει ακόμη περισσότερο στην κορυφή τη σειρά. Η πρώτη σεζόν τελειώνει αφήνοντας πολλά ερωτήματα, αλλά και πολλά ανοιχτά μέτωπα, κάτι που υποδηλώνει ότι Το Παιχνίδι του Καλαμαριού πιθανώς να έχει και μία σεζόν 2. Τι απαντά, όμως, σε αυτό ο ίδιος ο δημιουργός;

Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός για τη δεύτερη σεζόν

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης και δημιουργός Hwang Dong-hyuk είχε αναφέρει σε συνέντευξη του στο Variety ότι: «Δεν έχω αναπτύξει κάποιο πλάνο για Το Παιχνίδι του Καλαμαριού 2. Είναι αρκετά κουραστικό και μόνο να το σκεφτώ. Εάν, όμως, το έκανα, σίγουρα δε θα το έκανα μόνος μου. Θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να δημιουργήσω μία ομάδα με συγγραφείς και θα ήθελα πολλούς έμπειρους σκηνοθέτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του καλαμαριού

Στη συνέντευξη του, όμως, τόνισε ότι του πήρε πάνω από έξι μήνες να γράψει και να ξαναγράψει τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς. «Μετά έπρεπε να συμβουλευτώ φίλους και να μαζέψω στοιχεία για βελτιώσεις από τις απαντήσεις τους».

εγώ πιστεύω θα βγει ! Πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή καθως το παιχνίδι του Καλαμαριού ανακοινώθηκε πρώτη φορά το 2019, που σημαίνει ότι η παραγωγή της πρώτης σεζόν χρειάστηκε 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Τώρα, όμως, που πολλά στοιχεία βρίσκονται ήδη στο μέρος τους, ας ελπίσουμε ότι αν πράγματι βγει δεύτερη σεζόν αυτή θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram