Το νέο it κούρεμα της σεζόν ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

Δημοσιεύθηκε 12 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των αλλαγών κι αυτό σημαίνει πως έχεις την τέλεια δικαιολογία για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Ο καλύτερος τρόπος να κάνεις μια νέα αρχή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι φυσικά να αλλάξεις το κούρεμά σου, υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το frame cut, το νέο it κούρεμα του 2022.

Frame Cut | Το νέο it κούρεμα του 2022
Φαντάσου δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά της χρονιάς, τα boticcelli waves και τα bottleneck bangs, να έκαναν παιδί. Αυτό θα ήταν το frame cut. Το νέο it κούρεμα του 2022 χαρακτηρίζεται από απαλό φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο, αλλά και από επιμελώς ατημέλητες αφέλειες, οι οποίες "κάθονται" πάνω από τα φρύδια, πλαισιώνοντας όμορφα το πρόσωπο. Οι τούφες πλάι στις αφέλειες είναι πιο μακριές, τονίζοντας έτσι τα μάτια, τα φρύδια, αλλά και τις γωνίες του προσώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα μεγάλα ατού του συγκεκριμένου κουρέματος είναι ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα του μήκους των μαλλιών ή του σχήματος του προσώπου τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι "δουλεύει" με τη φυσική υφή των μαλλιών, αναδεικνύοντάς τη χωρίς να είναι έτσι απαραίτητη η χρήση hot tools για το καθημερινό styling.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram