Το νέο μεγάλο trend στο νυφικό hair look

Δημοσιεύθηκε 2 Φεβρουαρίου, 2023

Οι γάμοι ως γιορτή αμοιβαίας αγάπης είναι υπέροχοι. Αρκεί να μην είσαι η νύφη και ο γαμπρός. Σ’ αυτή την περίπτωση, τα «μέτωπα» που έχει κάνεις να αντιμετωπίσει- ο κλήρος πέφτει ιδιαίτερα στις νύφες- είναι πολλά. Γιατί δεν είναι μόνο το νυφικό ή τα της δεξίωσης, είναι το μακιγιάζ, το hair look και λοιπές (πολλές) λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να κάνει τη δική της επιλογή.

Τα πράγματα δυσκολεύουν αν μία νύφη α) είναι εντελώς αναποφάσιστη, οπότε, δεν ξέρει τί να επιλέξει β) θέλει να ξεφύγει από κάθε τί συνηθισμένο στο νυφικό look της και γενικά στην όλη διαδικασία. Και στις δύο περιπτώσεις, το TikTok έρχεται να προσφέρει απλόχερα ιδέες που θα μείνουν αν μη τι άλλο αξέχαστες, όπως η παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο μεγάλο trend στη δημοφιλή πλατφόρμα που αφορά το νυφικό hair look λοιπόν, δεν είναι κάποιος εντυπωσιακός κότσος ή πλεξούδα, αλλά, ακούει στο όνομα ”wedding haircut” ή ”wedding chop” και στην ουσία θέλει τη νύφη να κουρεύεται την ημέρα του γάμου της. Ναι, να κόβει τα μαλλιά της. Για την ακρίβεια, μετά το γάμο της και λίγο πριν τη γαμήλια δεξίωση. Κάποιες αλλάζουν φόρεμα και παπούτσια, κάποιες, μαλλιά.

Τα βιντεάκια με νύφες να κόβουν το μισό σχεδόν μήκος από τα μαλλιά τους (υιοθετώντας το καρέ) και να πηγαίνουν αγνώριστες στο «τραπέζι» έχουν γίνει viral, συγκεντρώνοντας αυτή τη στιγμή εκατομμύρια views στη δημοφιλή πλατφόρμα. Αλλαγή οικογενειακή κατάστασης, αλλαγή look.

Μία ιδέα για νύφες που δεν είναι σίγουρες αν θέλουν να αφήσουν κάτω ή να πιάσουν ψηλά τα μαλλιά τους. Νύφες που τολμούν και θέλουν όντως κάτι διαφορετικό γι αυτή την ημέρα της ζωής τους. Νύφες που θέλουν αυτή η μέρα να τους μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους και όχι μόνο για τον προφανή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram