Το μοναδικό καρναβάλι της Χαλκίδας επιστρέφει!

Δημοσιεύθηκε 15 Φεβρουαρίου, 2023

Το θαλασσινό καρναβάλι της Χαλκίδας επιστρέφει επιτέλους μετά από 3 χρόνια και η αλήθεια είναι πως το περιμέναμε πως και πως! Μην ξεχνάμε πως είναι το μοναδικό θαλασσινό καρναβάλι που γίνεται στην χώρα μας και αυτό είναι κάτι που για άλλη μια φορά κάνει την Χαλκίδα μας ξεχωριστή.
Θα μας εντυπωσιάσει άραγε φέτος τόσο όσο τα προηγούμενα χρόνια;

Πολίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδος επισκέπτονταν την Χαλκίδα για να απολαύσουν αυτό το μοναδικό θέαμα και ελπίζουμε και ευχόμαστε το ίδιο να γίνει και φέτος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος λοιπόν, το καρναβάλι θα είναι ''Σε στεριά και θάλασσα'' . Θα αποτελείται από μια μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών τόσο στη στεριά όσο και στην θάλασσα και από μια υπέροχη συναυλία του Stavento και της Ήβη Αδάμου.

Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε πως φέτος το καρναβάλι μας θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος!

Πολλές οι εκδηλώσεις που έχουν οργανωθεί για το φετινό καρναβάλι και εμείς σίγουρα θα σας τις υπενθυμίζουμε κάθε μέρα

Για αύριο, Τσικνοπέμπτη 16/2/2023 έχουμε:

ΤσικνοΠέμπτη με τα Χάλκινα της Γουμένισσας
Η γιορτινή ημέρα της Τσικνοπέμπτης, θα είναι πλημμυρισμένη από τις μουσικές και τις εικόνες των Χάλκινων της Γουμένισσας (με την κομπανία του Γιώργου Μπέτσιου), τα οποία περιδιαβαίνουν, από τις 11:00 το πρωί, στους κεντρικούς δρόμους, τις γειτονιές και τα καταστήματα της πόλης, δίνοντας το στίγμα της παράδοσης και του κεφιού και καταλήγουν στην Πλατεία Αγοράς (ώρα 13:00), για γλέντι με κεράσματα (σε συνεργασία με τη ΔΑΕΕΠΕΧ).

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram