Το μέρος που όλοι ονειρευόμαστε τις διακοπές μας!

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουνίου, 2021

Περιτριγυρισμένο μόνο από την Καραϊβική Θάλασσα, το Gladden Private Island Resort είναι το πιο απομακρυσμένο θέρετρο στο Μπελίζ.

Το πανέμορφο νησί με την λευκή άμμο, διαθέτει μια κομψή βίλα 278 τετραγωνικών μέτρων με δύο υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Είναι σχεδιασμένη για ένα ζευγάρι, ωστόσο περιλαμβάνει μια επιπλέον σουίτα για φίλους ή συγγενείς. Όσον αφορά τις παροχές, ένα προσωπικό κατοικεί σε ένα μικρότερο νησί απέναντι από τη λιμνοθάλασσα Gladden, και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε αίτημα των επισκεπτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακριβώς έξω από την ακτή βρίσκεται το Κοραλλιογενές Φράγμα της Μπελίζ, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο, μετά το Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα της Αυστραλίας. Το προσωπικό μπορεί να κανονίσει με καπετάνιους να σας καθοδηγήσουν σε μερικά από τα καλύτερα σημεία για ψαροντούφεκο ή καταδύσεις, μπορείτε ωστόσο να κάνετε κουπί μέσα στα νερά μόνοι σας. Μετά από μια μέρα εξερεύνησης ή απλά χαλάρωσης στην παραλία, επιτρέψτε στον εκπαιδευμένο σέφ Le Cordon Bleu να σας προσφέρει ένα γεύμα παρασκευασμένο από τοπικά υλικά.

Το κόστος ανά διανυκτέρευση ανέρχεται στα 3.975 δολάρια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram