Το λευκό πανωφόρι είναι το key item για τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Δημοσιεύθηκε 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Μετά το σύντομο πέρας του ξαφνικού καλοκαιριού, ο καιρός δροσίζει διακριτικά και δημιουργεί τον κατάλληλο χώρο για την άφιξη των ρούχων και των υφασμάτων που θα σου κρατήσουν συντροφιά τους επόμενους μήνες. Αν και ακόμη έχεις κρατήσει 1-2 σορτσάκια για τα πρωινά που η θερμοκρασία έχει τα ανοδικά της ξεσπάσματα, τα βράδια δύσκολα πια φεύγεις χωρίς ένα ελαφρύ πανωφόρι για παν ενδεχόμενο.

Αν και ανέκαθεν δήλωνα υπέρμαχος του μαύρου, το λευκό στα ρούχα έχει κάτι που δύσκολα μπορείς να του αντισταθείς. Βάσει του συμβολισμού του χρώματος, συνδέεται με την αγνότητα και την ειρήνη, αλλά από fashion άποψη αποπνέει, χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, κομψότητα, επαγγελματισμό αλλά και μία αύρα πιο ραφιναρισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα λευκό πανωφόρι είναι το ρούχο μπορεί να αναδείξει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και, μάλιστα, με την πρώτη εντύπωση που δημιουργείς καθώς μπαίνεις στο δωμάτιο. Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα σχέδια, prints και χρώματα που έχεις στην ντουλάπα σου αυτήν τη στιγμή, κάτι που αυτομάτως σε γλιτώνει από περιττές διαδικασίες αγορών, τις οποίες υπό άλλες συνθήκες δε θα έκανες.

info@imaxtree.com

Από τους πιο high-fashion οίκους μόδας μέχρι  τους affordable της αγοράς, πάνω κάτω όλοι έχουν ενσωματώσει τα λευκά πανωφόρια -είτε στην καθαρά λευκή απόχρωση ή σε εναλλακτικές, όπως αυτή του πάγου ή του γάλακτος- στις συλλογές τους, ενώ το street style προτείνει τις επιλογές των καθημερινών γυναικών σχετικά με το πώς να κάνεις matching.

info@imaxtree.com

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram