Το λευκό μανικιούρ θα είναι πάντα επίκαιρο

Δημοσιεύθηκε 21 Νοεμβρίου, 2022

Η επιλογή του μανικιούρ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και εξαρτάται από το στυλ και την αισθητική μας. Άλλες γυναίκες λατρεύουν τα πιο extravagant nail art, υπάρχουν εκείνες που επιλέγουν σταθερά all time classic manis, ενώ είναι και αυτές που θέλουν μεν το κλασικό αλλά with a twist.

Αν ανήκεις σε αυτήν την τελευταία κατηγορία, τότε το λευκό μανικιούρ είναι ξεκάθαρα για εσένα. Γιατί ναι, είναι μια κλασική επιλογή, αλλά κάπως updated, συγκριτικά με το γαλλικό μανικιούρ, για παράδειγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και εννοείται ότι όταν μιλάμε για λευκό nail art δεν εννοούμε total white, σε περίπτωση που σου φαίνεται υπερβολικό. Ή άκρως καλοκαιρινό. Με το λευκό μπορείς να «παίξεις» πραγματικά πολύ και να δημιουργήσεις υπέροχα σχέδια στα νύχια. Τόσο όσο.

Όπως θα δεις, μπορείς να δημιουργήσεις διάφανα νύχια με λευκές λεπτομέρειες, μπορείς να κάνεις πιο ιδιαίτερα French mani, αλλά να «παίξεις» και με την έντονη αντίθεση του μπλε με το λευκό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram