Το λάθος που κάνεις στα φρύδια σου και σε δείχνει μεγαλύτερη

Δημοσιεύθηκε 6 Νοεμβρίου, 2023

Ένα όμορφο μακιγιάζ δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς την απαραίτητη φροντίδα των φρυδιών μας. Μάλιστα αυτά είναι ικανά να αλλάξουν συνολικά την εικόνα του προσώπου μας, ωστόσο πολλές φορές πέφτουμε σε λάθη που δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, μερικές από εμάς βγάζουν υπερβολικά τα φρύδια τους. Η πολύ λεπτή γραμμή δείχνει το πρόσωπο πιο άγριο. Πρόκειται για μία τάση των προηγούμενων δεκαετιών που δυστυχώς έχει μείνει στη ρουτίνα κάποιων. Αν δυσκολεύεσαι να τα μακρύνεις, χρησιμοποίησε φυσικά έλαια που ενισχύουν την τρίχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλο λάθος που συχνά συμβαίνει, είναι η παράλειψη της βαφής τους κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Είναι πραγματικά απαγορευτικό να έχεις μακιγιάρει όλο το πρόσωπο, αφήνοντας εκτός τα φρύδια. Ειδικά αν έχεις κενά ή λευκές τρίχες, ένα μολύβι ή μία μάσκαρα φρυδιών πρέπει να έχει θέση στο νεσεσέρ σου.

Φυσικά, αυτό πρέπει να γίνεται με μέτρο και σύνεση, καθώς η υπερβολική και αλόγιστη βαφή τους μπορεί να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά μας. Διάλεξε ένα προϊόν κοντά στη φυσική σου απόχρωση και χτένισέ τα αμέσως μετά για να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram