Το κόλπο για να κρατάει το άρωμα σου περισσότερο

Δημοσιεύθηκε 13 Οκτωβρίου, 2022

Χρειάζεσαι μόνο ένα προϊόν και μερικά πολύτιμα tips για να διατηρείς το αγαπημένο άρωμα πάνω σου όλη την ημέρα.
Το ψεκάζεις το πρωί λίγο πριν βγεις από το σπίτι. Οι ευωδιαστές του νότες σε κάνουν να ξεχνάς ότι ξεκινάει μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις. Έπειτα από λίγες ώρες, όμως, έχει εξατμιστεί! Η προφανής λύση είναι να έχεις το άρωμα μαζί σου και να το ανανεώνεις όποτε θέλεις. Αυτή η λύση, όμως, δεν είναι πολύ πρακτική, γι’ αυτό σου προτείνουμε κάτι πιο εύκολο και αποδοτικό.

Το (οικονομικό) προϊόν που υπόσχεται διάρκεια στο άρωμα
Υπάρχει ένα προϊόν που βοηθάει το άρωμα να διατηρηθεί για πολλές ώρες πάνω στο δέρμα σου. Όσο κι αν προσπαθήσεις, μάλλον δεν θα το μαντέψεις. Πρόκειται για την απλή και ταπεινή βαζελίνη, για την οποία έχουμε γράψει συχνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εξαιρετικές λιπαντικές και μαλακτικές ιδιότητές της είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την ξηρή, πολύ ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα του προσώπου. Χάρη σε αυτές, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού, κλειδώνει την υγρασία και συγκρατεί τα ενεργά δραστικά συστατικά των προϊόντων που έχεις ήδη εφαρμόσει. Επίσης, είναι ένας εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας και για τα σκληρά σημεία του σώματος, όπως οι φτέρνες και οι αγκώνες.

images 1

Πώς να αξιοποιήσεις τη βαζελίνη
Η βαζελίνη έχει ακόμα μια «μυστική» αποστολή που λίγοι γνωρίζουν: να δώσει μεγαλύτερη ζωή στο άρωμά σου. Αυτό που κάνει είναι να «παγιδεύει» και να συγκρατεί τα συστατικά του. Έτσι, αν θέλεις να σε συνοδεύει το άρωμά σου για πολλές ώρες, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλώσεις λίγη ποσότητα βαζελίνης πάνω στους καρπούς σου και στη συνέχεια να ψεκάσεις πάνω σε εκείνο το σημείο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram