Το κόλπο για να καίγονται τα αρωματικά κεριά σας ομοιόμορφα

Δημοσιεύθηκε 8 Δεκεμβρίου, 2021

Υπάρχει ένα απίστευτο κόλπο στο Instagram που θα σας βοηθήσει να καίτε τα κεριά στο σπίτι πιο ομοιόμορφα και έτσι να τους προσφέρετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Το κάψιμο των κεριών στο σπίτι σας προσθέτει λίγη επιπλέον ατμόσφαιρα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας εποχιακά αρώματα όλο το χρόνο. Το πρόβλημα με μερικά κεριά είναι ότι δεν καίγονται σωστά, με αποτέλεσμα να ξεμένει μια διόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα κεριού στα πλαϊνά του κηροπηγίου, όταν το φιτίλι έχει πια καεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχετε βαρεθεί τη σπατάλη κεριού, υπάρχει ένα συγκεκριμένο hack στο Instagram που φαίνεται να λειτουργεί καλά για να κάψετε ομοιόμορφα τα αρωματικά κεριά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ένα κερί που βρίσκεται μέσα σε ένα κηροπήγιο. Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια είναι αρκετά εντυπωσιακό και μπορείτε να το δείτε στην εφαρμογή του στο βίντεο μέσω Instagram που θα δείτε παρακάτω.

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.instagram.com/p/B_id7qPg7fD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και το συγκεκριμένο κόλπο, μπορεί και να μην λειτουργεί τέλεια για κάθε κερί, φαίνεται να λειτουργεί καλά, τουλάχιστον, για τα περισσότερα είδη. Και για να καταλάβετε πώς λειτουργεί, αρκεί να φανταστείτε πώς ψήνεται στο φούρνο μια πατάτα τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο. Το αλουμινόχαρτο συλλαμβάνει τη θερμότητα από τον φούρνο και την κατανέμει ομοιόμορφα γύρω από την πατάτα, ώστε να ψηθεί σωστά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram