Το κόκκινο ποτάμι - Η συνέχεια: Η μεγάλη περιπέτεια της Ιφιγένειας

Δημοσιεύθηκε 10 Αυγούστου, 2022

Το ποτάμι έχει αρχίσει να ξανακυλά εδώ και μέρες.
Και στο πέρασμά του παρασύρει παλιούς γνώριμους αλλά και νέους φίλους και εχθρούς, σε μια ιστορία συγκλονιστική, που μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας αφηγείται ξανά τις μεγάλες τραγωδίες της Ελλάδας.

Ακόμα και για την Αναστασία Παντούση, η συνέχεια του «Κόκκινου ποταμιού» ήταν μια έκπληξη. «Θεωρούσαμε όλοι πως το “Κόκκινο ποτάμι” είχε ολοκληρωθεί στον πρώτο κύκλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν γνωρίζαμε πως θα γυριστεί και δεύτερος. Μόλις έγινε η ανακοίνωση και με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Μανουσάκης, εξεπλάγην, δεν το περίμενα καθόλου», είπε στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος».

Ως Ιφιγένεια, η Παντούση θα συνεχίσει να ζει τη μεγάλη περιπέτεια των Πόντιων προσφύγων, που σε αναζήτηση μιας νέας πατρίδας φτάνουν στη Θεσσαλονίκη. Αυτήν τη φορά μόνη της, με το γιο της μωρό στην αγκαλιά, αναζητά τον αγαπημένο της Μίλτο, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι το αίμα του χύθηκε στον Πόντο…

«Δεν γνωρίζω τι θα κάνει η Ιφιγένεια. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα. Σε αυτή την εποχή τίποτα δεν ήταν εύκολο», συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία φέτος θα έχει ένα νέο συνοδοιπόρο.

Στο πλευρό της θα βρεθεί σχεδόν από την αρχή ο γιατρός Δημοσθένης Μαντάς, ο οποίος θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της.

Τα γυρίσματα αυτών των σκηνών, πάντα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μανούσου Μανουσάκη, έφεραν τους ηθοποιούς στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», αλλά και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε νοσοκομείο ειδικά για τις ανάγκες της σειράς.

Εκεί ακούστηκε το πρώτο «Πάμε» και το «Κόκκινο ποτάμι» άρχισε να κυλάει ξανά, συμπαρασύροντας πρόσωπα γνωστά αλλά και νέα, μέσα από τις ιστορίες των οποίων θα γίνουμε μάρτυρες των πραγματικών γεγονότων που σημάδεψαν την πορεία του ελληνισμού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram