Το ιδανικό σημείο στο σπίτι για το router σου

Δημοσιεύθηκε 13 Οκτωβρίου, 2022

Αν και είναι σημαντικό να έχεις σύνδεση στο Ίντερνετ από έναν αξιόπιστο πάροχο, ξέρεις ότι είναι πολλές οι φορές που δεν θα έχεις καλό σήμα. Υπάρχουν όμως τρόποι να το βελτιώσεις χωρίς βοήθεια, αρκεί να δώσεις σημασία στη σωστή τοποθέτηση του router σου. Δες μερικά βασικά tips.

Ένα κεντρικό σημείο
Εφόσον το σήμα του πηγαίνεις προς όλες τις κατευθύνσεις, βρες ένα κεντρικό σημείο και όχι σε μία αριστερή γωνία κάπου βαθιά σε ένα δωμάτιο. Είναι το χολ κεντρικά και κοντά σε όλα τα δωμάτια; Εκεί να το βάλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο ψηλά το router
Το router στέλνει το σήμα του με φορά προς τα κάτω, οπότε βάλτο κάπου υπερυψωμένα για μέγιστη κάλυψη. Το ράφι της βιβλιοθήκης σε κεντρικό σημείο είναι ιδανική επιλογή.

Μακριά από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές
Όσο περισσότερες συσκευές, μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα και τοίχοι είναι κοντά στο router, τόσο χειρότερο θα είναι το σήμα σου. Μην το βάλεις κοντά στην τηλεόραση ή σε ενυδρείο. Όσο πιο μόνο του είναι, τόσο το καλύτερο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram