Το ζευγάρι του GNTM δεν κρύβει τον έρωτα του και εγκρίνει και η Βίκυ Καγιά.

Δημοσιεύθηκε 29 Ιουλίου, 2021

Πιο αγαπημένοι από ποτέ οι δύο πρώην παίκτες του reality μοντέλων.

To Greece’s Next Top Model μπήκε στη ζωή μας και τους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2018, με τη Βίκυ Καγιά στον ρόλο της παρουσιάστριας και κριτή. Τρεις κύκλους έχουμε παρακολουθήσει στο σύνολο από το 2018 και σε λίγο καιρό ξεκινάει ο τέταρτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νικητής του τρίτου κύκλου -στο οποίο μετείχαν για πρώτη φορά αγόρια και κορίτσια- αναδείχθηκε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο οποίος είχε ξεχωρίσει από τις οντισιόν του reality μοντέλων, μαζί με τον Αιμιλιάνο Μάρκου, και την Μαριαγάπη Ξυπολιά.

mariagapi 217408084 503676177373234 8622399257617786206 n

Η σχέση που ξεκίνησε μέσα στο reality είναι ακόμη «ζωντανή»

Πολλά ήταν τα παιδιά του τρίτου κύκλου που ξεχώρισαν, ανάμεσα σε αυτά και ο Αιμιλιάνο που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και αποχώρησε τέταρτος, και η Μαριαγάπη που είχε αποχωρήσει μερικά live πριν τον αγαπημένο της.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι είχε ξεκινήσει και η φήμη πως τα δύο παιδιά είναι ζευγάρι με τη Βίκυ Καγιά να επιβεβαιώνει τελικά όσα συζητούσαμε στα social media. Μαριαγάπη και Αιμιλιάνο γνωρίζονταν μάλιστα πριν μπουν στο παιχνίδι αφού ανήκαν στο ίδιο πρακτορείο μοντέλων. Μέσα στο GNTM, όμως, ήρθαν πιο κοντά.

Οι τρυφερές φωτογραφίες και το σχόλιο της Βίκυ Καγιά

Πριν από μερικές ώρες Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη ανέβασαν στο Instagram φωτογραφίες με τους δυο τους σε πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές, με τα likes και τα σχόλια να γεμίζουν τα post.

Τη σχέση αυτή φαίνεται να... εγκρίνει και η Βίκυ Καγιά 100%, αφού στο post του Αιμιλιάνο άφησε ένα σχόλιο με δύο emoji με καρδούλες στα μάτια. Ο Αιλιμιάνο φυσικά απάντησε στο σχόλιό της με δύο καρδιές κάτι που σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως έχουν και πολύ καλές σχέσεις με την πρώην παρουσιάστρια και κριτή.

Screenshot 20210728 191656 Instagram

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram