Το εύκολο κόλπο για να δώσεις όγκο στις ρίζες των μαλλιών σου

Δημοσιεύθηκε 10 Μαΐου, 2023

Ανεξάρτητα από τις τάσεις που παρουσιάζονται στα runways κάθε σεζόν και τα trends που καθημερινά «ξεπετάγονται» στο Tik Tok, η χωρίστρα στη μέση είναι μία κλασικά αγαπημένη επιλογή για τα μαλλιά μας.

Μπορεί να ταιριάξει τόσο σε μακριά, όσο και πιο κοντά μαλλιά, σε σγουρά, αλλά και πιο ίσια hair looks προσφέροντας ένα σοφιστικέ και effortless chic αποτέλεσμα, ακόμη κι αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το styling τους. Από την άλλη πλευρά, είναι εύκολο να συνδυαστεί με τα περισσότερα χτενίσματα, ανεξάρτητα από την περίσταση (από ένα bohemian half up half down χτένισμα, έως ένα χαμηλό ponytail). Η χωρίστρα στη μέση έχει και δίνει τύπο χωρίς καμία προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, αν έχεις λεπτά μαλλιά (hey it’s me) δεν είναι λίγες οι φορές που θα ήθελες να δώσεις λίγο παραπάνω όγκο στις ρίζες τους, ιδιαίτερα αν συνηθίζεις να κάνεις τη χωρίστρα σου στη μέση.

Εκτός από συγκεκριμένα προϊόντα στο λούσιμο, αλλά και στο hairstyling που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να δώσει extra όγκο στην κόμη του, υπάρχουν μερικά πολύ απλά hacks, όπως το παρακάτω που εντοπίσαμε στο Instagram, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να χαρίσουν τον πολυπόθητο όγκο στο συνολικό hair look. Πάτα play στο παρακάτω video Και σου εξηγώ αναλυτικά.

Το κόλπο να δώσεις περισσότερο όγκο στις ρίζες των μαλλιών σου

Το μόνο που χρειάζεσαι σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου με το συγκεκριμένο hack, είναι μία βούρτσα για ξεμπέρδεμα και το πιστολάκι που στεγνώνεις τα μαλλιά σου. Τα πράγματα απλά. Αφού κάνεις τη χωρίστρα στη μέση, με τη βούρτσα πιάνεις ένα πολύ μικρό τμήμα των μαλλιών σου και με το πιστολάκι «στεγνώνεις» με ζεστό αέρα για 5-8 δευτερόλεπτα. Συνεχίζεις ακόμη με 3-5 δευτερόλεπτα με κρύο αέρα. Είσαι έτοιμη! Αμέσως, θα δεις τη διαφορά στα μαλλιά σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram