Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει ματ υφή

Δημοσιεύθηκε 11 Δεκεμβρίου, 2021

Τα matte nails συνεχίζουν να είναι μια δημοφιλής τάση στον κόσμο του nail art. Κομψές, χαριτωμένες και πολύ hot ιδέες για ματ νύχια μπορούν να χωρέσουν όλα τα μήκη, τα σχήματα, τα χρώματα και τα σχέδια. Με τόσα πολλά στυλ για να διαλέξεις, είναι σημαντικό να βρεις το τέλειο χρώμα και αυτό που θα «φωνάζει από μακριά» το όνομά σου. Από μαύρο έως κόκκινο, κοντό έως μακρύ, σε σχήμα τετράγωνο ή αμυγδαλωτό, εδώ είναι τα καλύτερα ματ σχέδια νυχιών για να εμπνευστείς για το επόμενο μανικιούρ σου.

Τα ματ νύχια είναι όμορφα, μοντέρνα και διαφορετικά! Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι οι ιδέες για matte nails είναι ευέλικτες και μπορούν να λειτουργήσουν με όλα τα στυλ, τα σχέδια και την τέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δυστυχώς, μερικές φορές το πιο δύσκολο κομμάτι για να αποκτήσεις super WOW νύχια, είναι να αποφασίσεις για τα σωστά χρώματα, τόνους, σχήματα, μήκη, υφή και αν θα προσθέσεις λάμψη ή όχι. Σε ορισμένες κοπέλες (είμαι και εγώ μέσα σε αυτές) αρέσει ακόμη και να συνδυάζουν ματ υφή στο μανικιούρ τους με λάμψη και διακριτικό glitter για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το θετικό, με την επιλογή ενός matte nail art; Το ματ αναδεικνύει όλα τα σχήματα και μήκη νυχιών, όπως στιλέτο, τετράγωνο, αμύγδαλο, κοντό, μεσαίο και μακρύ. Γι’ αυτό και εγώ έχω να σου προτείνω 10 matte nails ideas ώστε να πας το επόμενο μανικιούρ σου σε άλλο level!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram