Το βλέμμα λατρείας & ευτυχίας που ανταλλάσσει ο Λιονέλ Μέσι με τη σύντροφό του, Αντονέλα

Δημοσιεύθηκε 19 Δεκεμβρίου, 2022

Το μεγαλύτερο όνειρό της ζωής του, να γίνει πρωταθλητής του κόσμου στο Μουντιάλ με την πατρίδα του, Αργεντινή, έκανε πραγματικότητα ο Λιονέλ Μέσι και στην κορυφαία αυτή στιγμή της αθλητικής διαδρομής είχε κοντά την οικογένειά του, τόσο τη μητέρα του όσο και τη σύζυγό του, Αντονέλα, μαζί με τα τρία παιδιά τους, Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο.

Σε ένα στιγμιότυπο, μάλιστα, που έγινε viral, κοιτάει την Αντονέλα με λατρεία και ευτυχία, ενώ κρατάει αγκαλιά τον ένα γιο του, ο οποίος σφίγγει το τρόπαιο ξέροντας ότι είναι ένα αντικείμενο με σπουδαία συμβολική σημασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μέσι έπεσε αμέσως στα γόνατα και αγκάλιασε τους συμπατριώτες του όταν ο Γκονζάλο Μοντιέλ σκόραρε το τελευταίο πέναλτι της Αργεντινής και σφράγισε τη νίκη.

Αφού έτρεξε στους οπαδούς της Αργεντινής, όπου γνώρισε την αποθέωση, έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας του η οποία έτρεξε από πίσω του και τον αιφνιδίασε.

Η συνέχεια ανήκε στην οικογένειά του, με τη γυναίκα της ζωής του και τα τρία τους αγόρια να μην σταματούν να τον αγκαλιάζουν. Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν μοναδικές, με τον ίδιο να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί.

Όπως έγραψε ο ίδιος στα social media: «Πρωταθλητές κόσμου! Τόσο πολλές φορές το ονειρεύτηκα, τόσο πολύ το ήθελα, που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω… Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, όλους όσοι με υποστήριξαν και επίσης όσους πίστεψαν σε μας.

»Αποδείξαμε για μία ακόμα φορά πως εμείς οι Αργεντινοί όταν παλεύουμε όλοι μαζί και ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε αυτά που βάζουμε στόχο.

»Τα εύσημα πηγαίνουν σε αυτό το γκρουπ, που είναι πάνω από άτομα, το οποίο πάλεψε για το ίδιο όνειρο που είχαν όλοι οι Αργεντινοί… Το πετύχαμε!

»Πάμε, Αργεντινή!!!!! Τα λέμε πολύ σύντομα…».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram