Το ασπρόμαυρο μανικιούρ είναι διαχρονικό

Δημοσιεύθηκε 16 Οκτωβρίου, 2023

Αν είσαι από τα κορίτσια που διστάζουν τα έντονα χρώματα στα νύχια τους τώρα την άνοιξη, ή απλά δεν σου αρέσουν και προτιμάς πιο safe και διαχρονικές αποχρώσεις, τότε για εσένα είναι το black & white μανικιούρ. Τα ασπρόμαυρα nail art, άλλωστε, δεν έχουν εποχή, ταιριάζουν με κάθε outfit και σε κάθε τόνο επιδερμίδας και με λίγα λόγια είναι… η απόλυτη λύση.

Και η Betina Goldstein, η αγαπημένη μας nail artist στο Instagram, βρήκε τον τρόπο να απογειώσει το ασπρόμαυρο μανικιούρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το ασπρόμαυρο abstract nail art δημιούργησε η Betina Goldstein και ομολογώ ότι θέλω να το δοκιμάσω… χθες στα νύχια μου. Είναι τόσο minimal, τόσο καθαρό και chic που όμοιό του σίγουρα έχεις καιρό να δεις.

Και μη νομίζεις ότι είναι πολύ δύσκολο. Όχι! Αρκεί να έχεις λευκό και μαύρο βερνίκι και ένα πολύ λεπτό πινελάκι… Να δες το βίντεο και πώς έφτιαξε η nail artist αυτό το αριστούργημα.

Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι να έχεις μια επίπεδη επιφάνεια πάνω στην οποία θα μπορείς να απλώσεις το λευκό και το μαύρο βερνίκι για να τα «δουλέψεις» με το λεπτεπίλεπτο πινέλο σου όπως σου δείχνει η Betina Goldstein.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram