Το απόλυτο trick στο ίσιωμα για να μη φριζάρουν τα μαλλιά όση υγρασία κι αν έχει

Δημοσιεύθηκε 13 Οκτωβρίου, 2022

Έχω την τύχη να έχω πολύ πυκνά και σγουρά μαλλιά. Και μπορεί στο παρελθόν να γκρίνιαζα γιατί δεν ξυπνάω καθημερινά με sleek hairstyle και μαλλιά που μοιάζουν σαν να βγήκαν από σελίδες περιοδικού, όμως πια χαίρομαι γιατί στα μαλλιά μου ένας hairstylist μπορεί πραγματικά να κάνει τα πάντα. Από μπούκλες και waves, μέχρι πλεξούδες και ίσια μαλλιά.

Και στα ίσια μαλλιά θα εστιάσω σήμερα. Αν κι εσύ έχεις τον ίδιο τύπο μαλλιών με εμένα, με καταλαβαίνεις. Το φθινόπωρο, με την υγρασία να είναι στο peak της, το ίσιωμα μοιάζει άδικος κόπος. Ταλαιπωρείσαι ξανά και ξανά με την πρέσα και τελικά μετά από λίγες ώρες καταλήγεις με φριζαρισμένα μαλλιά. Νομίζω, ωστόσο, ότι ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον φαύλο κύκλο κι όλα αυτά χάρη σε ένα genius tip, που μοιράστηκε μαζί μου ο hairstylist, Domenico Parisi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το trick με την πρέσα για τέλειο ίσιωμα με διάρκεια
Ο Domenico Parisi είναι Ιταλός κομμωτής, ζει στο Μιλάνο, και κάθε σεζόν βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά της μόδας και της ομορφιάς: στις Εβδομάδες Μόδας σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, βρισκόταν στο Paris Fashion Week και στις 11/10 βρέθηκε… στον δικό μου δρόμο, έφτιαξε τα μαλλιά μου και μοιράστηκε μαζί μου το απόλυτο trick για τέλειο ίσιωμα.

Ποιο είναι αυτό, λοιπόν; Σίγουρα όχι το να πατάς ξανά και ξανά με την πρέσα την ίδια τούφα με φορά από τη ρίζα ως τις άκρες. Το μυστικό είναι να περνάς την τούφα με το ισιωτικό από τη ρίζα ως τη μέση της κάνοντας μία κίνηση πάνω κάτω με το εργαλείο στο ίδιο σημείο. Δηλαδή, ξεκινάς και ισιώνεις τη ρίζα μέχρι τη μέση των μαλλιών, επιστρέφεις αυτόματα με το εργαλείο στη ρίζα και ξανακατεβαίνεις στη μέση. Αλλά με πολύ γρήγορη κίνηση. Αυτό το up & down σού εγγυάται καλό και σταθερό ίσιωμα, που δεν θα χαλάσει μέσα στη μέρα, ειδικά αν βάλεις στο τέλος και λακ.

Οσο για τα μαλλιά από τη μέση ως τις άκρες; Τα περνάς απλώς μια φορά με το ισιωτικό. Το μυστικό, δηλαδή, κρύβεται στο up & down από τη ρίζα ως τη μέση των μαλλιών. Και κάπου εδώ θέλω… ακόμα περισσότερη προσοχή από εσένα. Εννοείται ότι πριν χρησιμοποιήσεις την πρέσα ισιώματος θα ψεκάσεις τα μαλλιά με σπρέι θερμοπροστασίας και θα βάλεις το εργαλείο hairstyling στους 150 βαθμούς. Δεν χρειάζεται παραπάνω!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram