Το απρόσμενο χρώμα μαλλιών που αποτελεί top trend για αυτή την σεζόν

Δημοσιεύθηκε 4 Αυγούστου, 2021

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι η πιο ανατρεπτική τάση της τελευταίας δεκαετίας.

Αυτό το φωτεινό, λευκό-γκρι χρώμα συνδυάζει το ξανθό πλατινέ με λαμπερές ασημί αποχρώσεις που μοιάζουν με την εσωτερική επένδυση ενός κελύφους στρειδιών. Η εξαιρετικά γυαλιστερή, μαργαριταρένια λάμψη είναι το μυστικό που αναδεικνύει αυτό το χρώμα -κάτι που σημαίνει ότι οι μάσκες μαλλιών και οι θεραπείες είναι απαραίτητες για τη διατήρησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή τη σεζόν θα δούμε αρκετές γυναίκες να αγκαλιάζουν τα γκρίζα μαλλιά τους» λέει ο James Pryce, ειδικός hair stylist στο Larry King Salon.

Όχι μόνο θα «αγκαλιάσουμε» την λευκή κώμη μας, αλλά, σύμφωνα με τον James, οι hairstylists θα προτείνουν νέες θεραπείες και χτενίσματα, ώστε αναδείξουμε όσο γίνεται περισσότερο τη γοητεία της.

Και αν νομίζετε ότι το γκρι έχει μια μόνο μια απόχρωση, ξανασκεφτείτε το. Ιδανική επιλογή είναι οι silver τόνοι, οι οποίοι χαρίζουν glam και διακριτική φινέτσα στο look.

Αξίζει να τονίσουμε ξανά ότι θεραπείες, οι μάσκες και τα ειδικά σαμπουάν είναι απαραίτητα προκειμένου, για να διατηρηθεί το χρώμα αλλά και η λάμψη του.

Makeup Tip: O απόλυτος συνδυασμός είναι το κόκκινο κραγιόν. Τολμήστε το ακόμα και για τα πρωινά σας looks, με έντονη mascara.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram