Το απίστευτο hack του TikTok που θα σου δώσει γεμάτα χείλη!

Δημοσιεύθηκε 21 Ιουλίου, 2021

Κατά καιρούς έχουμε δει δεκάδες video tutorial στα οποία οι expert και οι youtubers μας δίνουν tips για το πώς να μεγαλώσουμε τα χείλη μας.

Το overlipping, για παράδειγμα, δηλαδή το να κρατάς το μολύβι των χειλιών σου με οριζόντια διάθεση και να ξεφεύγεις αρκετά από το περίγραμμα τους είναι μια τεχνική που έχει αποτέλεσμα. Και υπάρχουν αρκετές ακόμη που έχουμε δει αλλά ποτέ, καμία μέχρι σήμερα δεν έμοιαζε με αυτή την πολύ ιδιαίτερη τεχνική του TikTok!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το beauty hack, λοιπόν, που έχει τρελάνει τους πάντες αυτή τη στιγμή στο TikTok γίνεται ως εξής: κλείνεις τα χείλη σου προς τα μέσα, πιέζοντας άνω και κάτω χείλος, με ένα μολύβι σχηματίζεις το περίγραμμα κι έπειτα γεμίζεις με ένα κραγιόν. Όταν αφήσεις τα χείλη σου ελεύθερα το αποτέλεσμα στον όγκο είναι θεαματικό!

Μάλιστα, το συγκεκριμένο hack δοκίμασε και η διάσημη Huda Kattan (ή/και Huda Beauty) η οποία ενθουσιάστηκε αν και, όπως είπε, το μοναδικό default ήταν ότι το κραγιόν δεν απλώθηκε τέλεια στις εσωτερικές γωνίες των χειλιών, κάτι που φυσικά μπορείς να διορθώσεις εσύ μετά γεμίζοντας τοπικά.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram