Το απίθανο look της Μεταξά στο αεροδρόμιο για τον Καπότση

Δημοσιεύθηκε 13 Αυγούστου, 2021

Η εθνική ομάδα πόλο επέστρεψε από Τόκιο με το πολυπόθητο μετάλλιο!

Στο αεροδρόμιο τους περίμενε πολύς κόσμος και φυσικά από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύντροφος του πολίστα Μάριου Καπότση, Κόνι Μεταξά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια, ντύθηκε στα μπλε και το μακιγιάζ της ήταν πραγματικά απίθανο!

Να θυμίσουμε πως η Κόνι είχε γράψει στο Instagram:

«Από την μέρα που έφυγες σου είπα ότι θα γυρίσεις με μετάλλιο, επειδή το πίστευα. Έζησα από κοντά την κούραση, τους τραυματισμούς, τον φόβο για τα τεστ, την αϋπνία και το στρες μαζί σου. Ένιωθα μέσα μου πως θα μας κάνετε υπερήφανους… μέχρι την τελευταία στιγμή δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο! Σε καθε αγώνα, ξεκινώντας με τον πρώτο στις 5 το πρωί… 🌝…. Έκλαιγα σε κάθε σας γκολ από την αρχή ως γνωστή ευαίσθητη κλαψιάρα 😂 "το ήξερες ότι στο δωμάτιο που μένεις μένουν μόνο αυτοί που κερδίζουν χρυσά μετάλλια?" Αυτό που σου έλεγα κάθε φορά που μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μπορεί να μην ήταν χρυσό αλλά αυτό που καταφέρατε ήταν καλύτερο: κάνατε την Ελλάδα να χαμογελάσει όταν το χρειαζόταν πιο πολύ από ποτέ. Όταν ξεκίνησαν οι φωτιές έβλεπα τους αγώνες με πιο πολύ πάθος, με πιο πολύ τρέλα και συγκέντρωση. Για την Ελλάδα. Για εσάς. Για εμάς. Για την τεράστια προσπάθεια και την ιστορία που τώρα έχετε γράψει! Μια γροθιά, μια ομάδα, τόσο συγκεντρωμένοι και ενωμένοι καταφέρατε αυτό που δεν έχει ξανά γίνει…Δεν μπορώ να το πιστέψω… ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ 💪🏼 ολυμπιονίκης ο @kapotsismarios 😭🥺❤️🏆🇬🇷συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε! Τώρα οι άλλοι φοβούνται εμάς 🌝 Σ’αγαπώ Μάριου #proudwag #xrisapaidia #tokyo2020 #greece #olympics #olympicgames».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram