Τούνη - Αλεξάνδρου: Κάνουν διακοπές στη Χαλκιδική και μοιράζονται την ίδια ξαπλώστρα

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουλίου, 2021

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνουν μαζί διακοπές στη Χαλκιδική και είναι αχώριστοι! Τόσο αχώριστοι που στην παραλία που πήγαν για μπάνιο αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ γνωρίζουν τα όσα γράφονται γι΄αυτούς και μοιράστηκαν μέχρι και την ίδια ξαπλώστρα.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr όπως θα δείτε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθόταν στην ξαπλώστρα και διάβαζε ένα βιβλίο ενώ η Ιωάννα Τούνη κρατούσε τον ναργιλέ καθισμένη στα πόδια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να θυμίσουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη, είχε πει: «Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

touni alexandrou1 2

Όμως, στα insta stories τους είχαν το ίδιο background και πρόδωσαν πως οι δυο τους πέρασαν όχι μόνο τις διακοπές τους μαζί αλλά έμειναν και στο ίδιο σπίτι.

touni alexandrou1 3

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram