Τούνη – Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για τον τοκετό και η πιθανή ημερομηνία

Δημοσιεύθηκε 29 Δεκεμβρίου, 2022

Στην τελική ευθεία για τον τοκετό έχει μπει η Ιωάννα Τούνη.

Το ζευγάρι από μέρα σε μέρα αναμένεται να καλωσορίσει τον γιο του και μπορεί η τελική ημερομηνία, σύμφωνα με τους γιατρούς της, να είναι η 15η Ιανουαρίου, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, ο μικρός είναι έτοιμος για την «ηρωική έξοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, όπως είπε, επικοινώνησε με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, και όπως της μεταφέρθηκε η Ιωάννα Τούνη θα γεννήσει μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

«Η Ιωάννα Τούνη δεν κρατιέται, δεν κρατιέται. Μιλήσαμε με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού και μας είπε πως δεν πιστεύει ότι θα φτάσουν 15 Γενάρη, είναι… κοντογιορτή», είπε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή Influencer όπως είχε αποκαλύψει θα γεννήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όταν της το επιτρέψει ο γιατρός θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα ώστε να είναι μαζί με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram