Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν δεις την 4η σεζόν Elite

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουνίου, 2021

Όπως γνωρίζουμε όλοι οι φανς, το Elite επιστρέφει στο Netflix για τον τέταρτο κύκλο την παρασκευή 18 Ιουνίου , και όλοι ετοιμάζόμαστε για τα νέα επεισόδια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πολλοί από τους αγαπημένους χαρακτήρες του Elite δεν θα επιστρέψουν στην τέταρτη σεζόν και δυστυχώς αναμένεται και η Κάρλα να μην είναι παρούσα στον νέο κύκλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκρηκτική ξανθιά (Ester Exposito) δεν θα εμφανιστεί στα νέα επεισόδια, καθώς αποφοίτησε από το Las Encinas, όπως έκαναν και οι Νάντια και Λου.

Ο μόνος που μπορεί να την πείσει να επιστρέψει στη γενέτειρά της είναι ο Σαμουέλ, αν και αυτό ακόμα μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να διαδραματιστεί στην οθόνη.

Η Κάρλα θα λείψει πολύ, δεν θα είναι όμως η μόνη που δεν θα παίξει στον νέο κύκλο. Το ίδιο θα κάνει και η Νάντια, η οποία είδε όλους τους στόχους της να επιτυγχάνονται στην τρίτη σεζόν και δεν έχει λόγο να γυρίσει στη σειρά. Αποφοίτησε κι αυτή από το Las Encinas και είναι ώρα να την αποχαιρετίσουμε οριστικά.

Το Netflix επιβεβαίωσε νωρίτερα το 2021 ότι το μισό από το βασικό cast της σειράς δεν θα παίξει στον τέταρτο κύκλο. Και μεταξύ αυτών ήταν και η Νάντια (Mina El Hammani).

Περιμένουμε όλοι με αγωνία να δούμε την 4η σεζόν που σίγουρα θα κρύβει εκπλήξεις!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram