Υλικά
180 γραμ. ζάχαρη άχνη (1 φλιτζάνι + ¼ φλιτζάνι)
50 γραμ. κακάο (10 κουταλάκια του γλυκού)
2 ασπράδια αυγών
προαιρετικά: 1 πρέζα αλάτι
Βήματα
Σε ένα μπολ ρίχνετε την ζάχαρη άχνη και το κακάο σε σκόνη ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα.
Αν θέλετε να βάλετε αλάτι προσθέστε το τώρα και ανακατέψτε το με τη ζάχαρη και το κακάο.
Προσθέστε τα ασπράδια και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι το μείγμα να είναι παχύρευστο.
Με δύο κουτάλια σχηματίζετε μικρές μπαλίτσες και τις απλώνετε στο ταψί με αντικολητικό χαρτί.
Ψήνετε στους 160C, για 12- 15 λεπτά. Τα μπισκότα σας είναι έτοιμα.