ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1/2 λοβό βανίλιας
50 γρ. φρούτα, αποξηραμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τα 150 γρ. σοκολάτας στα μικροκύματα στα 800 watt σε ένα μπολάκι σκεπασμένο με μία μεμβράνη για 1,5 λεπτό και ρίχνουμε μέσα την υπόλοιπη σοκολάτα και τα σποράκια της βανίλιας.
Ανακατεύουμε καλά ώστε να λιώσει και η επιπλέον σοκολάτα και να πάνε παντού τα σποράκια της βανίλιας.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνέ και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει ώστε να πήξει ελαφρά.
Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και το αλείφουμε με λίγο σπορέλαιο.
Με τη βοήθεια του κορνέ κάνουμε 20 σοκολατάκια πάνω στη λαδόκολλα.
Τοποθετούμε επάνω στα σοκολατάκια τους ξηρούς καρπούς, τα φρούτα και τα αφήνουμε να παγώσουν καλά εκτός ψυγείου.
Σερβρίρουμε.
Πηγη:akispetretzikis.com