Υλικά
2 βρασμένες πατάτες
25 γραμμάρια corn flour
1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
50 γραμμάρια ρυζάλευρο
2 κ.τ.γ. ζάχαρη
1 κ.τ.γ. αλάτι
30 ml νερό (μπορεί να είναι και περισσότερο αν η ζύμη βγει αρκετά σφιχτή)
σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Βήματα
Σε ένα μπολ λιώστε τις πατάτες πολύ καλά.
Βάλτε έπειτα τα υπόλοιπα υλικά μέσα στο μπολ και ζυμώστε.
Προσθέστε το νερό κουταλιά κουταλιά και ζυμώστε.
Μόλις η ζύμη σας είναι έτοιμη πλάστε τη σε μπαλάκια και τηγανίστε τα στο καυτό λάδι.
Μόλις είναι έτοιμες οι κροκέτες πατάτας, αφαιρέστε τις, βάλτε της σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσιο λάδι και σερβίρετέ