ΥΛΙΚΑ
1/2 πιπεριά Φλωρίνης
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ. φέτα
1 κ.σ. μπούκοβο
1/2 σκ. σκόρδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε στη φωτιά την πιπεριά για να ψηθεί και να πάρει καπνιστή γεύση. Εναλλακτικά, ψήνουμε στον φούρνο.
Ξεφλουδίζουμε την πιπεριά, αφαιρούμε τα σπόρια και βάζουμε τη σάρκα στον πολυκόφτη.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μισή φέτα, το μπούκοβο, το σκόρδο και χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σε ένα μπολ, σπάμε την υπόλοιπη φέτα με ένα πιρούνι για να γίνει μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε μέσα στο μπολ το μείγμα από τον πολυκόφτη και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε.
Πηγή:akispetretzikis.com