ΥΛΙΚΑ
1 σκ. σκόρδο
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
20 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. παντζάρια, βρασμένα
1 μήλο πράσινο
50 γρ. καρύδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι, το ξύδι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Κόβουμε τα παντζάρια σε μεγάλους κύβους και το μήλο σε μικρούς, χοντροκόβουμε τα καρύδια, και τα ρίχνουμε στο μπολ με το γιαούρτι.
Ανακατεύουμε με το κουτάλι, και σερβίρουμε