Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Παντζαροσαλάτα

Δημοσιεύθηκε 23 Δεκεμβρίου, 2022

ΥΛΙΚΑ

1 σκ. σκόρδο
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
20 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
500 γρ. παντζάρια, βρασμένα
1 μήλο πράσινο
50 γρ. καρύδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο.
Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι, το ξύδι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Κόβουμε τα παντζάρια σε μεγάλους κύβους και το μήλο σε μικρούς, χοντροκόβουμε τα καρύδια, και τα ρίχνουμε στο μπολ με το γιαούρτι.
Ανακατεύουμε με το κουτάλι, και σερβίρουμε

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram