Ο Μάνος Δημητρούλης, ετοίμασε μια υπέροχη παρασκευή που είναι ιδανική για πρωινό, μεσημεριανό ή και βραδινό γεύμα.
Είναι πραγματικά ότι πιο κοντινό και εύκολο για να έχεις πρωτεϊνική και χαμηλότερων θερμίδων πίτσα στο λεπτό.
«Πριν αρχίσετε να μου λέτε ότι δεν είναι πίτσα αυτή, ναι οκ είναι κάτι ανάμεσα σε πίτσα, αυγοφέτα και σε αλμυρό pancake. Αλλά ένα θα σας πω, όταν τη δοκιμάσετε, δε θα πιστεύετε το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα με πολύ λιγότερες θερμίδες από την πίτσα, το οποίο μάλιστα περιέχει πολύ υψηλότερη ποσότητα πρωτεΐνης», τονίζει ο ειδικός.
Τι θα χρειαστούμε:
3 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
4 αυγά
60 γρ. τριμμένο τυρί χαμηλών λιπαρών
ότι λαχανικά έχουμε
1 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το ψωμί σε κυβάκια.
Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με το ψωμί.
Σε αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι, σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το ψωμί με τα αυγά και πιέζουμε με πιρούνι ή με μαρίζ, σχηματίζοντας μια στρογγυλή βάση.
Προσθέτουμε το τυρί και τα λαχανικά, ρίχνουμε λίγο νερό στα πλάγια του τηγανιού, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε για 5-6 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ωραίο χρώμα η βάση..
Σερβίρουμε καιιιιι…
ENJOY 💜