ΥΛΙΚΑ
Για τη μαρινάδα
2 κ.σ. μουστάρδα
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.γ. κάρι
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, την πάπρικα, το κάρι, τη ρίγανη, το σκόρδο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε τα παϊδάκια από το κοτόπουλο στο μπολ με τη μαρινάδα και ανακατεύουμε.
Φροντίζουμε η μαρινάδα να καλύψει όλη την επιφάνειά τους.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. Μπορούμε να αφήσουμε μέχρι 1 βράδυ.
Ψήνουμε στο bbq μέχρι να ψηθούν μέχρι μέσα και πάρουν χρώμα και σερβίρουμε.