Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε τη ζάχαρη, το αλάτι, το νερό και τη φέτα λεμονιού. Ζεστάνετε σε δυνατή θερμοκρασία και φέρτε σε βρασμό.
Αμέσως χαμηλώστε τη θερμοκρασία και σιγοβράστε για 10-12 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο σιρόπι.
Αφήστε το στην άκρη να κρυώσει και να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σιμιγδάλι και το corn flour και αφήστε στην άκρη.
Σε ένα κατσαρολάκι μεσαίου μεγέθους βάλτε νερό, ζάχαρη, αλάτι και βούτυρο. Ανακατέψτε τα και φέρτε τα σε θερμοκρασία βρασμού.
Έπειτα προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Προσθέστε το σιμιγδάλι με το corn flour και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Αφήστε να κρυώσει για 4-5 λεπτά.
Προσθέστε το αυγό και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατέψτε πολύ καλά με την ξύλινη κουτάλα.
Μεταφέρετε τη ζύμη σε μια σακούλα κορνέ και βεβαιωθείτε ότι η «μύτη» που θα χρησιμοποιήσετε θα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να βγουν σε αρκετά μεγάλο μέγεθος και ωραίο σχήμα τα τουλουμπάκια σας.
Ζεστάνετε το λάδι και σιγά σιγά τηγανίστε τα όπως φαίνεται και στο βίντεο παραπάνω.
Μόλις τηγανιστούν, βάλτε τα σε ένα πιάτο που θα έχετε τοποθετήσει απορροφητικό χαρτί.
Μόλις τα ετοιμάσετε, βάλτε τα στο σιρόπι, σιροπιάστε τα καλά, αφαιρέστε τα, βάλτε τα σε ένα μπολ και πασπαλίστε με λίγο τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.