Υλικά
Για τη σάλτσα κανέλας
½ κουταλιά της σούπας λιωμένο βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Για το κέικ
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
1/8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλιά της σούπας λιωμένο βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας γάλα
Για την επικάλυψη
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά της σούπας γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε σε ένα μικρό μπολ τα υλικά για τη σάλτσα κανέλας και ανακατέψτε. Αφήστε το στην άκρη.
Σε μία κούπα βάλτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αλάτι, το λιωμένο βούτυρο και το γάλα και ανακατέψτε.
Προσθέστε το μείγμα με τη σάλτσα κανέλας και ανακατέψτε ξανά.
Ψήστε στο δυνατό σε φούρνο μικροκυμάτων για δύο λεπτά.
Βγάλτε και σε ένα μπολ ανακατέψτε τη ζάχαρη άχνη με το γάλα και περιχύστε με το μείγμα το κέικ.