Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Εύκολα τραγανά λουκανικοπιτάκια

Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουαρίου, 2022

Υλικά

280 αραβικές πίτες, μικρές
80 γρ. κέτσαπ
80 γρ. μπέικον
360 γρ. λουκάνικα , Φρανκφούρτης
300 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
1/2 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτέλεση

General
Τοποθετούμε ένα τηγάνι με σπορέλαιο σε μέτρια φωτιά για να κάψει.
Απλώνουμε την κέτσαπ στις αραβικές πίτες.
Σε κάθε αραβική βάζουμε μια φέτα μπέικον, ένα λουκάνικο και τυλίγουμε σε ρολό.
Κόβουμε το κάθε ρολό σε 6 ροδέλες και τις περνάμε από καλαμάκια από σουβλάκια.
Τηγανίζουμε για 1-2 λεπτά να πάρουν χρώμα και να γίνει τραγανή η πίτα.
Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε στην άκρη.
Για το σερβίρισμα
Στο τηγάνι με το λάδι βάζουμε το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, την πάπρικα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: akispetretzikis.com

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram