ΥΛΙΚΑ
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
4 αυγά, μεσαία
200 γρ. τυρί κρέμα
βούτυρο, για το άλειμμα
Για το σερβίρισμα
σουσάμι
μέλι
φύλλα δυόσμου
κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά και το τυρί κρέμα, και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό πυρίμαχο σκεύος διαμέτρου 25 εκ., και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Μεταφέρουμε το σκεύος στον φούρνο μικροκυμάτων στα 600 Watt για 10 λεπτά.
Αφαιρούμε το σκεύος από τον φούρνο μικροκυμάτων και ξεφορμάρουμε.
Σερβίρουμε με σουσάμι, μέλι, φύλλα δυόσμου και κανέλα.
Πηγή: akispetretzikis.com