Τι ετοιμάζεται για το φετινό θαλασσινό καρναβάλι;

Δημοσιεύθηκε 20 Ιανουαρίου, 2023

Ένα απο τα πράγματα που κάνουν την πόλη μας μοναδική είναι και το καρναβάλι της
Η Χαλκίδα είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που κάνει θαλασσινό καρναβάλι

Συναντήσεις έγιναν λοιπόν, τη Δευτέρα 16 και σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2023 με Πολιτιστικούς φορείς και Συλλόγους, καθώς και με ερασιτεχνικούς συλλόγους αλιέων, ιστιοπλόους και ναυταθλητικά σωματεία της πόλης κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καρναβάλι για άλλη μια χρονιά θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό, με μικρότερο κόστος.
Πέραν του τριήμερο των Αποκριών, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην παραλία της Χαλκίδας, αλλά και σε εκδηλώσεις που θα γίνουν σε γειτονιές της πόλης.

Το κύριο όμως θέμα αυτών των συναντήσεων, δόθηκε στην οργάνωση και τη μεγαλύτερη δυνατόν συμμετοχή τόσο στα «Γαϊτανάκια του Ευρίπου» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και στο «Θαλασσινό Καρναβάλι της Χαλκίδας», την τελευταία Κυριακή (26/2) της Αποκριάς.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν με τη στόχευση του Δήμου και του ΔΟΑΠΠΕΧ, κατέθεσαν απόψεις, ιδέες, παρατηρήσεις και τόνισαν ότι θα είναι αρωγοί, ώστε με συνεργασία και συνεχή επικοινωνία να διοργανωθούν για εφέτος με τη μεγαλύτερη δυνατόν επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις για το Θαλασσινό Καρναβάλι, που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Οι συσκέψεις θα συνεχιστούν με εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας, αλλά και με άλλες συναντήσεις που θα ακολουθήσουν και που θα αφορούν τις τεχνικές και οργανωτικές λεπτομέρειες των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram