Τι ετοιμάζει ο James Καφετζής για τον ημιτελικό και τελικό του Survivor;

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουνίου, 2021

Ο James Καφετζής, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη μεσημεριανή εκπομπή του Skai, το ΣΟΥ ΚΟΥ Family και μίλησε για την απόφαση να φύγει από το παιχνίδι:

«Δεν μετάνιωσα ποτέ που έφυγα. Κατάλαβα και εγώ και ο Νίκος ότι έχουμε δυναμική έξω και θα φτάναμε μακριά. Δεν με ένοιαζε το χρηματικό έπαθλο, δεν είναι τα λεφτά το παν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ανησυχείς για το αν θα δεις τον James Καφετζή στον ημιτελικό και στον τελικό του Survivor, καλό είναι να σταματήσεις να αγχώνεσαι, μιας και ο James όχι μόνο θα είναι εκεί αλλά κάνει και διαγωνισμό και μπορείς κι εσύ να βρεθείς κοντά του. 

«Έχω 4 προσκλήσεις για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, ο οποίος θα γίνει στις 4 και 5 Ιουλίου στο Γαλατσι! Οποίος ενδιαφέρεται να κάνει ένα σχόλιο από κάτω κι θα διαλέξω τυχαία 2 άτομα να πάρουν από 2 ο καθένας», έγραψε ο James στο post του στο Facebook και είναι πιθανό οι προσκλήσεις αυτές να ήταν για τα οικεία πρόσωπα του ίδιου που ίσως να μην έρθουν από την Ρόδο. 

Πηγή: queen.gr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram