Τι είναι το vision board και πως θα φτιάξεις το δικό σου

Δημοσιεύθηκε 22 Ιανουαρίου, 2022

Κάθε χρόνο και πιο συγκεκριμένα κάθε Πρωτοχρονιά, θέτεις νέους στόχους. Τα γνωστά resolutions. Κάποια στην πορεία τα ξεχνάς, κάποια τα εγκαταλείπεις, για κάποια δεν έχεις όρεξη και κάποια όσο περνάει ο καιρός σου φαίνονται ουτοπικά. Και την επόμενη Πρωτοχρονιά πάλι από την αρχή.

Τι μπορείς να κάνεις για να μείνεις αφοσιωμένη στον στόχο σου και να μην παραιτηθείς; Vision board.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το vision board είναι ουσιαστικά ένα κολάζ με αγαπημένες εικόνες που στόχο έχει να σε εμπνεύσει, να σου θυμίζει τους στόχους σου, να σε παρακινεί, να σε βοηθάει να μην το βάζεις κάτω, να σου φτιάχνει τη διάθεση και να σου θυμίζει τη διαδρομή σου. Είναι όμως και κάτι ακόμα πιο σημαντικό και ουσιαστικό.

Σε βοηθάει να βάλεις σε τάξη τα "θέλω" σου, να θέσεις προτεραιότητες, να δεις στην πραγματικότητα τι σου λείπει και τι χρειάζεσαι, να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεσαι και πού θέλεις πραγματικά να φτάσεις. Γι' αυτό δεν είναι ένα απλό κολάζ ή μια συλλογή εικόνων, όπως θα μπορούσε να είναι το mood board. Είναι περισσότερο κάτι σαν πλάνο.

Εγώ έφτιαξα το δικό μου για φέτος, εσείς;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram