Τετράγωνα νύχια: Τα must-try μανικιούρ του φθινοπώρου

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2021

Η αλήθεια είναι πως όσον αφορά το σχήμα που επιλέγουμε για τα νύχια μας δεν πορευόμαστε τόσο με τις τάσεις, αλλά κυρίως με το σχήμα που θα κολακεύσει περισσότερο τα χέρια μας.

Για μερικές γυναίκες λειτουργούν καλύτερα τα μακριά και αμυγδαλωτά, για άλλες τα pointy και για άλλες τα πολύ κοντά, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως το τετράγωνο σχήμα είναι το all time classic passe-partout που πάει σε όλες. Κομψά, σοφιστικέ και διακριτικά, τα square nails είναι πιο in από ποτέ στη μόδα αυτή τη στιγμή, δεδομένου πως η επιστροφή των 00s έχει φέρει μαζί της και όλα τα beauty trends της δεκαετίας, και εμείς δεν μπορούμε να μην τα υιοθετήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλωστε, τα πιο ωραία nail accounts του Instagram έχουν ήδη ξεκινήσει να μας «βομβαρδίζουν» με ευφάνταστες ιδέες και φθινοπωρινά χρώματα που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε και τα τετράγωνα νύχια είναι η ωραιότερη βάση. Παρακάτω, θα βρείτε μερικές από τις τάσεις που ξεχωρίζει η Vogue στο fall manicure για να αναδείξετε τα χέρια σας και φυσικά, τα σύνολά σας:

New french
Από την προηγούμενη σεζόν που είδαμε το γαλλικό μανικιούρ να επιστρέφει δεν φανταζόμασταν πως θα μπορούσε να γίνει τόσο ενδιαφέρον. Neon χρώματα και ζωηρές αποχρώσεις εντάχθηκαν σε ένα από τα πιο κλασικά nail trends και το απογείωσαν, κάνοντάς το relevant για κάθε σεζόν.

Burgundy
Τα burgundy νύχια είναι η ίσως η πιο κομψή επιλογή που μπορείτε να κάνετε το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Είτε τετράγωνα και κοντά, είτε μακριά, είναι πάντοτε chic και διαχρονικά.

Double color
Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια απόχρωση θα επιλέξετε, μπορείτε απλώς να κάνετε και τις δύο.

Long square nails
Για τις λάτρεις των μακριών νυχιών, το τετράγωνο σχήμα με πιο μυτερές άκρες είναι ένα polished option που δεν μπορεί να πάει λάθος. Επιλέξτε soft χρώματα και διακριτικές nude αποχρώσεις και θα έχετε το πιο επιτυχημένο μανικιούρ.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram