Τα 7 πιο δημοφιλή στυλ εσωτερικής διακόσμησης που πρέπει να γνωρίζεις

Δημοσιεύθηκε 29 Οκτωβρίου, 2023

Δε μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά μεταξύ mid-centurymodern and contemporary διακόσμησης; Δεν είσαι σίγουροςτι κάνει ένα σπίτι ρουστίκ και άλλο μποέμ; Εδώ, θα λύσουμε όλες τις απορίες σου σχετικά με την εσωτερική διακόσμηση, μία για πάντα.

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά το αληθινό στυλ είναι για πάντα, όπως λέμε στη γλώσσα της μόδας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης, οι οποίες δεν χρονολογούνται, αλλά ανακυκλώνονται και επανέρχονται ανά καιρούς, ενώ συχνά δέχονται εξωτερικές επιρροές όπως τις κοινωνικές αλλαγές, την τεχνολογία και το περιβάλλον. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα δε περιμένω από κανέναν σας να περιοριστεί σε ένα συγκεκριμένο στυλ, αφού κάτι τέτοιο ίσως και να ήταν βαρετό.

Έχοντας όμως κατανοήσει όλα τα διαφορετικά στυλ σχεδιασμού που έχεις στη διάθεσή σου σημαίνει ότι μπορείς να αρχίσεις να πειραματίζεσαι, να συνδυάζεις και να ταιριάζεις διαφορετικά στυλ, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό ένα μοναδικό και εξατομικευμένο στυλ, που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τις ανάγκες σου.

Παρακάτω θα ανακαλύψεις έναν οπτικό οδηγό των πιο δημοφιλών στυλ εσωτερικής διακόσμησης.

1. Minimalist

2. Industrial

3. Coastal

4. Bohemian

5. Country cottage

6. Traditional

7. Contemporary or modern

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram