Τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023

Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου, 2023

Καλωσόρισες στο έτος 2023 και συγχαρητήρια που επιβίωσες από ένα ακόμη ταξίδι γύρω από τον ήλιο. Αυτή η χρονιά φέρνει μια πληθώρα από ανάδρομους πλανήτες και μια διασπορά εκλείψεων που ενδέχεται να διαταράξουν τη ζωή μας. Όμως μην αγχώνεσαι! Γίνεσαι όλο και πιο δυνατή κάθε χρόνο, οπότε το 2023 είναι απλώς μια ευκαιρία για να συνεχίσεις να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου.

Τα πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε πλανήτης συμβολίζει μια σχέση ή ένα συναίσθημα στην αστρολογία. Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του πάθους, της αντιπαλότητας και της ομορφιάς. Ένα άτομο που έχει την Αφροδίτη σε καλή θέση στον αστρολογικό του χάρτη, είναι τυχερό στις ερωτικές του σχέσεις, ενώ μια δυσμενής θέση, δυσκολεύει τα πράγματα. Τι φέρνει το 2023 στα ερωτικά μας λοιπόν; Ας δούμε πώς θα είναι οι εμπειρίες των ζωδίων σε θέματα καρδιάς.

 1. Ταύρος
  Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκονται οι Ταύροι! Το 2023 θα ξεκινήσει με μια δύσκολη νότα, αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται από το πρώτο τρίμηνο του έτους. Μόλις περάσει ο Ιούνιος του 2023, θα βουτήξεις με το κεφάλι στα βάθη της αγάπης. Μέχρι το τέλος του έτους, ακόμα και ένας γάμος, είναι πιθανός για τις δεσμευμένες, ενώ οι single της παρέας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια νέα, πολλά υποσχόμενη σχέση.
 2. Υδροχόος
  Το 2023 θα είναι η χρονιά που θα σου φανερώσει την αδελφή ψυχή σου! Η χρονιά θα ξεκινήσει με συναισθηματικές αναταράξεις ωστόσο, τα πραγματικά καλά νέα, έρχονται το πρώτο τρίμηνο του έτους. Μέσα σε αυτό το διάστημα, μπορείς να συναντήσεις το άτομο που τελικά θα αποδειχτεί το τέλειο ταίρι για εσένα. Το μυαλό σου θα ξεχειλίζει από χαρά και ικανοποίηση και θα νιώσεις (επιτέλους) αυτή την πραγματική, πνευματική σύνδεση που αναζητάς στο ταίρι σου. Απόλαυσέ το!
 1. Ζυγός
  Ακόμα ένα από τα τυχερά ζώδια στα ερωτικά τους για τη νέα χρονιά, θα είναι και τα παιδιά της Αφροδίτης, οι Ζυγοί. Για τις δεσμευμένες, ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, χρειάζονται λίγη προσοχή, καθώς αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει κάποιες διαφωνίες στη σχέση. Ωστόσο, οι συγκρούσεις στην αγάπη, λειτουργούν συχνά και ως «κόλλα» για ένα ζευγάρι. Μέχρι το δεύτερο μέρος του έτους, εσύ και το ταίρι σου, θα είστε πιο δυνατοί από ποτέ. Ως ένα από τα τυχερά ζώδια του 2023, μπορεί επίσης αν είσαι single να ανακαλύψεις την αγάπη της ζωής σου από το πουθενά και να διαπιστώσεις από πρώτο χέρι, πως ο έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει. Ακόμα κι αν δεν είσαι πολύ εκφραστικό άτομο, προς το τέλος της χρονιάς, τα συναισθήματα για τον/την σύντροφό σου, θα είναι δυνατά και τα πράγματα θα προχωρήσουν γρήγορα.
 2. Λέων
  Από τα μέσα Απριλίου 2023 μέχρι το τέλος αυτού του έτους, ο πανίσχυρος Δίας θα βρίσκεται στο σπίτι της αγάπης για τους Λέοντες. Πράγμα το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι η τύχη στην ερωτική σου ζωή, είναι δεδομένη. Ως αποτέλεσμα, η ζωή σου θα γίνει πιο σταθερή. Ο Μάιος θα είναι ένας ιδιαίτερα παθιασμένος και ρομαντικός μήνας για σένα, ενώ ο Νοέμβριος θα αναθερμάνει εκ νέου την ερωτική σου ζωή, ωθώντας σε σε σημαντικές αποφάσεις και σχέδια.
 1. Καρκίνος
  Οι Καρκίνοι είναι σίγουρα ένα από τα πιο τυχερά ζώδια της χρονιάς, τουλάχιστον όσον αφορά στα ερωτικά τους. Στην αρχή της χρονιάς, ο κυβερνήτης του πέμπτου οίκου τους θα είναι σε ανοδική πορεία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση θα έρθεις ακόμα πιο κοντά στον/στην σύντροφό σου. Η σχέση θα γίνει πιο ρομαντική και θα ζήσετε μαζί νέες περιπέτειες. Στην αρχή της χρονιάς, οι single της παρέας θα αποπνέουν γοητεία και δεν θα λείψουν και οι αξιόλογες προτάσεις. Μια ερωτική σχέση, είναι από τα πολύ πιθανά σενάρια για τον Απρίλιο και τον Ιούνιο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα ρίξει όλη της τη λάμψη στη ρομαντική σου ζωή, ζεσταίνοντας την καρδιά και το κρεβάτι σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram