Τα 5 πιο εύκολα hacks με το ρουζ για sunkissed εφέ

Δημοσιεύθηκε 20 Αυγούστου, 2023

Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μπορείς να «χαθείς» στο for you σου και στο TikTok με τα τόσα videos που δημοσιεύονται κάθε λεπτό και που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων. Μόδα, fitness, wellness, ομορφιά… Αυτή η πλατφόρμα τα έχει όλα και ειδικά για εμάς- που είμαστε beauty addicts- είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε.

Θα σου πω ακριβώς τι εννοώ! Πριν μερικές ημέρες καθόμουν στον καναπέ χαλαρά μετά τη δουλειά και σκρόλαρα ατελείωτα στο TikTok. Κι εκεί που δεν το περίμενα «έσκασε» μπροστά μου το πιο fun και κατατοπιστικό βίντεο για τα… άπαντα του ρουζ. Τι εννοώ; Ότι αν ψάχνεις πώς να δημιουργήσεις sunkissed εφέ, πώς να κάνεις face lift, πώς να τονίσεις τα ζυγωματικά, πώς να προσθέσεις όγκο στο πρόσωπο ή να μικρύνεις το πλάτος του, αυτό το βίντεο θα σου «λύσει» τα χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το viral TikTok video για τα μυστικά του ρουζ
Η Alicia Breuer είναι η TikToker που θα αγαπήσεις μέσα από το παρακάτω βίντεο. Κι αυτό, γιατί με πολύ απλές και κατατοπιστικές κινήσεις σού εξηγεί πώς θα κάνεις 5 διαφορετικά εφέ στο πρόσωπό σου μόνο με ένα ρουζ. Ας τα δούμε αναλυτικά μαζί!

Αν θέλεις να κάνεις face lift και να μικρύνεις το πλάτος του προσώπου σου, η TikToker σού λέει να απλώσεις ρουζ πολύ ψηλά στα ζυγωματικά και να κάνεις- φυσικά- καλό blending με τα δάχτυλα ή με ένα σφουγγαράκι.

Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις όγκο στο πρόσωπο και να τονίσεις τα ζυγωματικά σου; Τέλεια! Γιατί και αυτό μπορείς να το κάνεις απλώνοντας ρουζ χαμηλά στα ζυγωματικά για έξτρα όγκο – συγκεκριμένα στο ύψος του σημείου που βρίσκεται ανάμεσα στη μύτη και το άνω χείλος- και στη μέση των μήλων για να δώσεις έμφαση στο look σου. Τέλος, αν θέλεις sunkissed εφέ- δηλαδή να μοιάζεις ότι ελαφρώς σε έχει κάψει ο ήλιος- απλώς βάλε ρουζ πολύ ψηλά στα ζυγωματικά, κάτω από τα μάτια, και στο κέντρο της μύτης, και είσαι έτοιμη!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram